Фітнес

Новогодня шарлотка з мандаринами!

Збиваємо яйця з цукром і сіллю. Обов’язково збиваємо до пишноти, практично як на бісквіт. Для цього ручним блендером потрібно збивати не менше 10 хв.

Додаємо сухі продукти – просіваємо половину борошна і корицю. Акуратно перемішуємо лопаткою знизу вгору. Після цього додаємо борошно і знову перемішуємо.

Відкладаємо частину тіста, додаємо туди сметану, перемішуємо і повертаємо назад в загальну масу.

Додаємо цедру мандарина.

Нарізаємо часточки мандаринів на шматочки і акуратно вмішуємо в тісто.

Виливаємо тісто у форму і випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 50 хв (перевіряйте зубочисткою).

Даємо постояти 5-10 хвилин і тільки потім дістаємо з форми.

Ось така дивно смачна і оригінальна шарлотка виходить. Перед подачею посипте цукровою пудрою, подайте з шматочком вершкового морозива або збитими вершками. Здивуйте своїх гостей, з наступаючим!

Ознайомтеся також з ще одним чудовим рецептом – !

Підписуйтесь на нас!