Помідори по-корейськи – просто смакота. Обов’язково приготуйте
Інгредієнти:
– 2 кг помідор порізати крупно (навпіл)
– 4 шт. болгарських перцю
– 2 головки часнику
– 2 шт червоний пекучий перець
-зелень
Заправка:
– 100 гр. оцту
– 100 гр. ростить. масла
– 100 гр. цукру
– 2 ст. л. солі.
Приготування:
1. Перець, часник, червоний пекучий перець 2 шт ,перекрутити на м’ясорубці .
2. Перемішати. Зелень порізати.
3. Укладати шарами в 3-х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень.
4. Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко.
5. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання згори.
6. Ввечері зробила, вранці вже готово!
7. А після можна тримати в звичайному положенні.
На наступний день ще смачніше!