Жюльєн в булочках
Інгредієнти:
– Булочки – 2 шт
– Гриби – 5 шт
– Філе куряче – 1 шт
Сир напівтвердий 100 г
Молоко – 400 мл
– Борошно – 4 ст. л.
– Олію вершкове – 30 г
Сіль – за смаком
– Перець білий – 1 щіпка
⠀
Приготування:
1. Нарізати куряче філе невеликими кубиками, гриби – дрібним кубиком. Сир натерти на тертці.
2. Обсмажити філе з невеликою кількістю масла.
3. Гриби обсмажити окремо.
4. Приготувати соус “Бешамель”. Молоко нагріти, по столовій ложці додавати борошно і перемішати віночком, щоб не утворилося грудок. В кінці додати масло, перець і сіль. Ретельно перемішати. Соус готовий.
5. З булочок вийняти м’якоть. Змастити всередині соусом.
6. Викласти куряче філе на дно булочки, потім підсолити і полити соусом. Зверху викласти гриби, знову полити соусом. Зверху посипати сиром.
7. Запікати в духовці 15 хвилин при 190 °С.